Personerne bag Underground Jib Arena kan med glæde i stemmen endnu engang annoncere at Jibben åbner igen. I samarbejde med Frederiksberg Kommune og DGI slår de dørene op til alle jibglade københavneres favorit spot i de kolde vintermåneder.

Underground Jib Arena åbning

5 års jubilæum

Det er en helt speciel vinter for Underground Jib Arena, eftersom det er femte vinter i træk at arenaen er åben og giver københavnerne en mulighed for at shredde midt i bybilledet. Endnu engang er arenaen placeret i Lindevangsparken. Lørdag d. 6 december er der officiel åbning. Tradition tro kan alle være med og få luftet både ski og snowboard. du vil kunne møde ligesindede til en hyggelig konkurrence, hvor der er præmier fra Salomon, Blacksnow, Bataleon, Lakor og Jiblab. Det er naturligvis gratis at deltage og der er hjelmpåbud for alle riders, hele dagen!

Efter eventet fortsætter fejringen og festivitasen på Rhino Bar i Nørregade, lige ved siden af Nørreport Station. Kom og vær med, både om dagen og om natten.

Programmet for dagen:

kl. 12.00 – Fri kørsel

kl. 13.00 – Åben jam session

kl. 15.45 – Præmieoverrækkelse

kl. 16.00 – Tak for i dag / fri kørsel

kl. 21.00 – Afterparty @ Rhino Bar (Nørregade 38, Kbh K)

Det bliver helt sikkert endnu en god dag på arenaen og der vil helt sikkert både være koldt og masser af sne. Som altid på jibben. Efter åbningseventet står nderground Jib Arena i Lindevangsparken og åbent til marts 2015. Du kan følge med i alt om arenaen på deres facebookside. Vil du med den første weekend i december, så finder du åbningseventet her.