For tredje sæson i træk, vender Underground Jib Arena tilbage til København, så alle lystige freestyle skiere og snowboardere kan give den fuld gas i den danske vinter. Jib arenaen vender tilbage med et BRAG!

Den nye lokation

De seneste to sæsoner har Jib Arenaen befundet sig på Genforeningspladen i Nordvest. I år rykker ski og snowboard mekkaet endnu tættere på byen og offentlig transport, nemlig ved Lindevangsparken på Frederiksberg.

Underground Jib Arena Jib

Vissing og Thorup viser go’ stil på flat box’en

Den nye placering gør Underground Jib Arena meget lettere tilgængelig med offentlig transport, da Lindevang metro og Peter Bangs Vej S-tog station ligger lige om hjørnet. Som noget nyt er der garanteret lys hver eneste dag indtil klokken 22, samt ny og frisk sne fra skøjtebanen hver dag, tidligt om morgenen.

Åbent hele vinteren

Skøjtebanen ved Lindevangsparken havde modsat Genforeningens skøjtebane ingen problemer med at holde åbent sidste år. Som et ekstra win ved den nye lokation, så er underlaget flisebelagt og overdækket med bløde tæpper, så der bliver ingen fare for mudder.

Intromøde

Uden alle de frivillige hjælpere er Underground Jib Arena dog ingenting. Kunne du tænke dig at give en hånd med til et højt elsket projekt for skiere og snowboardere afholdes der intromøde onsdag d. 21 november kl. 17.00-18.00 i DGI Byen.

Underground Jib Arena mudder

Mudder bliver ikke noget problem til denne sæson

Her vil mændene bag Underground Jib Arena gennemgå årets setup og daglige drifts, samt løfte sløret for hvilke events, der vil løbe af stablen i løbet af sæsonen. Det er en mulighed for dig til at være med til at præge denne vinters Underground Jib Arena og vi håber virkeligt at se så mange brugere som muligt, for at Underground Jib Arena, kan blive det bedst mulige samlingspunkt for skiere og snowboardere denne vinter.

Følg Underground Jib Arena

Husk ligeledes at følge med på Underground Jib Arenas facebook for alt nyt om sæsonen:

http://www.facebook.com/underground.jib.arena

Håber vi ses på onsdag!