Skiferie i Squaw Valley

På skiferie i Squaw Valley er der noget for alle. Her er begynderområder ved bunden af bjerget, længere ture for øvede skiløbere og masser af stejlt terræn til eksperten. Her falder over gennemsnitligt mere end 11m sne årligt, så der er nok at pudder på skiferie iSquaw Valley.

Sammen med det stejle terræn og 300 solskinsdage om året betyder det at der i Squaw Valley skiområde er optaget masser af ski- og snowboardfilm. Samtidigt opholder mange professionelle skiløbere sig her i kortere eller længere tid i løbet af sæsonen. Man behøver dog ikke være professionel for at tage på skiferie i Squaw Valley. Der er i bunden af terrænet bygget et helt område kun til begyndere. Dette område har endda sin egen lift, som servicerer begynderne.

Er man kommet over dette stadie byder Squaw Valley skiområde på masser af udfordringer. Squaw Valley graderer ikke deres terræn på traditionel vis. Graderingen beskriver blot, hvilket terræn den pågældende lift giver adgang til. Halvdelen af terrænet er til den øvede skiløber, hvilket giver masser af udfordringer på skiferie i Squaw Valley.

Offpiste i Squaw Valley

Har man brug for et adrenalinkick, er det mere end muligt i Squaw Valley.

Squaw Valley snowparker

Snowparkerne i Squaw Valley er også i særklasse.

Hvordan du kommer til Squaw Valley

6 ud af 8 dages liftkort: 449 $

skiferie Squaw Valley

Squaw Valley pistekort:

Squaw Valley pistekort USA

Leave a Reply

Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.