Jeg har netop set denne video omkring vask af din skijakke. Og jeg kan ærligt sige at jeg lærte en hel del. De gode råd omkring vask af skijakke kan helt sikkert også tages med videre til dine skibukser, da fremgangsmåden er den samme.

Hvordan vasker du dit skitøj?

Jeg var i tvivl omkring mange ting ved vask af skitøj. Skal det behandles helt blidt? Må det komme i tørretumbleren? Osv. Videoen kommer nemt og hurtigt omkring, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål.

Videoen gennemgår på en nem og forståelig måde, lige netop hvad du skal gøre for at få din skijakke til fortsat at performe, som var den ny. Det handler om at skånsomt vaske din skijakke og få den gennemtørret med det samme. Jeg vil ikke sige så meget mere. Videoen forklarer meget bedre metoden til at vaske dit skitøj.

Vask af skitøj