Freeskiing.dk er et skicommunity, som er drevet frivilligt og med stor entusiasme af Christian og jeg. Vi er et uafhængigt website som forsøger at dække så meget som muligt indenfor skimiljøet. Om det er guides til udstyr eller begyndere, konkurrenceresultater, de fedeste trailers eller sjove nyheder fra det evigt voksende skimiljø.

Vi søger en eller flere skribenter, som er motiverede og klar til at skrive 2-3 artikler ugentligt. Du bliver del af et frivilligt og dynamisk team, som altid er åbne for nye ideér og tiltag.

Ansvar og muligheder

Du vil få mulighed og ansvar for at skrive egne artikler og styre vores sociale medier (Facebook, Twitter, etc.). Skribenttjansen vil være ulønnet, men du vil få tilladelse til at bruge Freeskiing.dk som en platform til at promovere egne videoer og/eller sponsorer. Du vil også kunne bruge sitets navn, til at kunne opnå rabat på dine liftkort og skirejser.

Dine kompetencer

Udover at du er entusiastisk omkring ski og kan skrive på mere eller mindre fejlfrit dansk, så forventer vi at:

  • Du kan læse og forstå engelske nyheder.
  • Du har en stor og bred viden om skisporten, eller ambition om at opnå dette.
  • Du har tid til jævnligt at bidrage til Freeskiing.dk.
  • Du har styr på sociale medier.

Det er ikke et krav at du skal være die-hard freeskier. Vi vil gerne ramme alle entusiastiske skiløbere, så uanset om du er freestyler, freerider, alpin skier, guide eller noget helt sjette, så er du velkommen i teamet.

Vi bruger det simple WordPress system, som nemt og hurtigt kan læres.

Kunne du tænke dig at være med i teamet bag Freeskiing.dk, så skal du være mere end velkommen til at skrive til Martin på martin@freeskiing.dk.

Vi håber på at du vil hjælpe os til at vokse os endnu større og sprede flere og bedre skinyheder til hele Danmark.

Bedste hilsner

Martin og Christian

Christian og Martin