Andreas og JP

På hver sin måde har Andreas Fransson og JP Auclair sat sine dybe spor i freeskiingens i historie. Sidstnævnte har gennem sit lange engagement til sporten, fra dens spæde fødsel til dens nuværende masse appel, været en medvirkende faktor til at sporten er, hvor den er i dag. Fransson viste verden, hvor stejlt det er muligt at køre, hvis man har evnerne, lysten og motivationen. Han var en konstant inspiration til eventyr.

apogee-landscape

Foto: Endless Flow Films

Deres sidste eventyr

For et år siden, den 29. september, døde begge to mens de var ved at klatre op i en colouir på grænsen mellem Argentina og Chile. I et af verdens mest afsidesliggende områder, blev de skubbet i døden af en lavine. De var ude på et projekt, de kaldte Apogee, hvor de ville inspirere folk over hele verden til at tage ud i naturen og på eventyr. Inden turen til Sydamerika, havde de været i Nordnorge omkring Narvik, for at køre smukke linier.

Apogee – Memorial film for Andreas Fransson and JP Auclair

[video_lightbox_vimeo5 video_id=140003267 width=1000 height=700 anchor=https://freeskiing.dk/wp-content/uploads/2015/09/apogee-film.jpg]