Armada JJ, Freeride ski:

Offpiste skien fra Armada høster igen i år masser af roser, fra anmeldere, brugere og stort set alle som har prøvet skien. Armada JJ har en fempunkts opbygning, hvilket gør skien nem og hurtig at dreje på trods af sine store dimensioner. Det er en offpiste ski, til de dybeste dage. 115mm under foden, masser af rocker teknologi og early taper gør Armada JJ til en ski, til de mest dedikerede offpiste skiløbere. Men grundet skiens kombination af traditionel camber teknologi og rocker, fungerer skien også overraskende godt på piste og opkørt sne. Den korte svingradius, gør at skien hurtigt skifter fra kant til kant.

Her kan du læse en anmeldelse af Armada JJ.

GoPro HD Hero2 Hjelmkamera:

Det nye GoPro HD Hero2, har allerede inden dens ankomst på markedet, været genskab for en kæmpemæssig hype. Det nye hjelmkamera fra GoPro, revolutionerer endnu engang industrien. Med en dobbelt så kraftig processor, op til 120 fps, 1080p, 11Mp billeder og op til 10 billeder i sekundet, får man mange flere helt unikke muligheder med det nye GoPro HD Hero2 hjelmkamera. Samtidigt bliver det muligt at livestreame og fjernstyre sit GoPro HD Hero2. Det bliver en hel ny og professionel oplevelse at lege med det nye GoPro HD Hero2. Alt sammen til en pris, hvor alle kan være med.

Her kan du læse mere om GoPro HD Hero2.

GoPro HD Hero2 opstarts- og udstyrsguide.

Salomon/Atomic randonne binding:

Salomon Guardian binding 2012

Salomon og Atomic er gået sammen om at udvikle en alpinbinding med randonne funktion, som skal konkurrere med Marker Duke. Bindingen bliver dog sendt på markedet som to seperate modeller, selvom der er tale om samme binding. Bindingerne kommer til at hedde Salomon Guardian 16 og Atomic Tracker 16.

De to bindinger kommer til at veje nogenlunde det samme som Marker Duke, men der er dog et par ændringer, som kan trække nogle kunder over til Salomon og Atomic. Bindingerne kommer tættere på skien, hvilket giver en bedre kontrol over skien og mere en følelse af at køre med en alm. alpinbinding. Samtidigt behøver man med de nye bindinger ikke at klikke sig ud af bindingen for at gå fra alpin til randonné mode, også virkeligt smart. Det er måske ikke en revolution af markedet, men de nye bindinger virker som en klar forbedring af Marker Duke bindingen.

OBS.: Salomon Guardian og Atomic Tracker kommer først ud i efteråret 2012

Oakley Airbrake goggles:

De nyeste goggles fra Oakley, som gør det til en leg at skifte linse. I Oakley Airbrake goggles, bliver det så nemt at skifte linse at man kan gøre det i liften. Grundet den nye Switchlock teknologi, kan man nemt løsne og spænde linsen fast. Hvilket gør at man med et par goggles, får følelsen af altid at have to goggles med i tasken. Alt er i traditionel Oakley stil, med kvalitets frame, minimal optisk forstyrrelse i linse og lang holdbarhed. En af de senere års største nyheder på goggles markedet.