Vinderen af Winter X Games 15 blev endnu engang Kevin Rolland, som nu er dobbelt sejrsherre i den utroligt svære disciplin. I øjeblikket er han verdens bedste pipe skiløber. Indenfor 1 uge har han taget to store sejre, en Dew Tour sejr og nu Winter X Games. Utrolig imponerende. Han lavede et fantastisk gennemløb. Det havde alt, massive airs, back-to-back switch tricks og selvfølgelig dubs. Det var klart det bedste gennemløb denne aften.

På andenpladsen kom unge Torin Yater-Wallace som kørte et flot gennemløb med masser af airtime, gode clean tricks og til sidst en dub flat japan. Dette gjorde ham til den yngste medaljevinder ved et Winter X Games. Den sidste mand på podiet var Simon Dumont, som fik lavet et rigtigt flot gennemløb på trods af et voldsomt styrt på første gennemløb af Winter X Games. Han fik ikke sat ordentligt af, så han smadrede ned i kanten. Det forhindrede ham heldigvis ikke i at give den fuld gas næste gang. Han gik også rigtigt stort, havde back-to-switch tricks og dubs med. Han føler sig måske lidt bortdømt, men konkurrencen er rigtigt tæt, så det er de små marginaler som gør forskellen.

Kevin Rollands vinder gennemløb til Winter X Games 15 Superpipe:

I nattens Winter X Games 15 slopestyle konkurrence tog Sammy Carlson guldmedaljen, med Russ Henshaw og Andreas Håtveit på de følgende pladser. Sammy Carlson lavede et første gennemløb så flot at ingen kunne tage førstepladsen fra ham. På Winter X Games slopestyle banen lavede han bl.a. handdrag 360 over over bonk featuren og 3 dubs henover kickerlinien. Utroligt flot og stilet gennemløb, som altså var nok til at vinde Winter X Games 15 slopestyle guld. Russ Henshaw var den bedste på kickerlinien, men i forhold til Sammy Carlson, var hans rail tricks ikke lige så imponerende. På tredjepladsen kom norske Andreas Håtveit som på sidste gennemløb skubbede Bobby Brown ud af medaljepladserne.

Sammy Carlsons vinderrun til Winter X Games 15 slopestyle:

Senere på natten europæisk tid blev Winter X Games 15 Big air konkurrencen afholdt. Her tog X Games debutanten Alex Schlopy sig af førstepladsen med en flot og stilet double cork 1620 mute. Efter at der i snowboard konkurrencen af Torstein Horgmos blev smidt et triple flip rundt havde mange muligvis forventet triples i Big Air konkurrencen. I stedet fokuserede skiløberne mere på stil. På andenpladsen i Winter X Games Big air kom Bobby Brown, som op til finalen havde haft ankelproblemer. På trods af dette var han alligevel nattens næstebedste. Sammy Carlson afsluttede en rigtig god dag, for hans vedkommende, med en bronze medalje i Winter X Games Big Air.

Alex Schlopys vinder hop til Winter X Games 15 Big Air: